- Компанийн хөгжүүлэлтийн төсөв төлөвлөгөөг бэлтгэн, нарийвчилсан зураглал гаргаж, зардлын төсвийг батлуулах, хэрэгжүүлэх - ERP Программ, вэб болон апп гэх мэт үйл ажиллагаанд шаардагдах орчин үеийн компанийн үйл ажиллагааны онцлогт нийцэх бүтээгдэхүүн, үйлчилгээ, техник технологитой танилцан тухайн системийн үйл ажиллагааны зарчмыг судлах, үйл ажиллагааг хялбаршуулж түргэвчлэх, сайжруулах арга зам олох шаардлагатай тохиолдолд нэвтрүүлэх, загварчлах, хөгжүүлэлт хийх - Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад ажил үүргүүдийг хийх
- Үйлчилгээний соёл, дэг журам, дотоод гадаад гэмт хэрэгт хяналт хийх, барааны хадгалалт, барааны өрөлт, бүтээгдэхүүний хугацааны бүртгэл, дэлгүүрийн болон лангуу бараа бүтээгдэхүүний ариун цэвэр, хаяг шошгоны зөрчил, аюулгүй ажиллагааны журам, заавар /гал, хий, цахилгаан, ус, гэрэлтүүлэг, цэвэрлэгээ /дагуу ажилтнуудыг ажиллуулах, хяналт тавьж хэрэгжүүлэх.
Харилцагчийн үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлүүлэгчтэй зүй зохистой, соёлч, боловсон харилцах Хэрэглэгчийн захиалгыг хурдан шуурхай хүргэх Захиалгын бараа бүтээгдэхүүний аюулгүй, бүрэн бүтэн байдлыг хангаж хэрэглэгчийн гарт тоо ёсоор хүргэх Ажлын ачааллаас хамааран хүргэлтийн захиалга орж ирээгүй үед дэлгүүрт савлагаа хийх Хүргэлтийн машин, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж ажиллах Өдөрт 12 цагаар 2 хоног ажиллаад 2 хоног амарна Хоол унааны мөнгө олгогдоно
- Импортын барааны оновчтой захиалга хийх, барааны тасралтгүй байдлаар хангах, борлуулалтын ашиг орлогыг нэмэгдүүлэх. - Бүтээгдэхүүн буюу үйлчилгээг харилцагчдад хүргэх хуваарилалт, хөдөлгөөнийг удирдана. - Ажилтан нарыг сургах сургалтын хөтөлбөр боловсруулах, бараа үйлчилгээг худалдах, хуваарилалтыг тодорхойлон зохицуулна. - Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад ажил үүргийг гүйцэтгэх
Үйлчлүүлэгчдэд тавилгын талаарх мэдээллээр хангаж, брендын стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх. Хэрэглэгчийн хүсэл шаардлаган дээр тулгуурлан, Интрьер дизайнертай хамтарч шийдлын сонголтуудыг танилцуулан борлуулалтын төлөвлөөг хангаж ажиллах. Үйлчлүүлэгчийн тав тухтай үйлчлүүлэх уур амьслгал, орчин бүрдүүлэлтийг хариуцаж ажиллах. Төлбөр төлөх журамын дагуу анхан шатны тооцог авна
Ресторанд гардаг цай, кофе, смүүти, шейк, коктейл, шотнуудыг технологи картын дагуу чанар стандарыг хангаж гаргах.
Үйлчлүүлэгчийн хүсэл, онцгой шаардлагад тулгуурлан тавилгын интерьер өнгө төрх, орон зайн шийдлийг гаргах. LUXURY тавилгын сонголтон дээр тулгуурлан оновчтой шийдлийг зурагт тусгах. Тавилга, үйлчилгээг таниулсан мэдээлэл бэлтгэх.
-Зааланд байрлаж өдөр дутмын зохион байгуулалт хийх, -Чиг үүрэг удирдлагаар хангах. -Асуудал, гомдол шийдвэрлэх, -Хоол гаргалт, өдөр дутмын борлуулалтыг нэмэгдүүлэх,
Үйлчлүүлэгчдэд тавилгын талаарх мэдээллээр хангаж, брендын стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх. Хэрэглэгчийн хүсэл шаардлаган дээр тулгуурлан, Интрьер дизайнертай хамтарч шийдлын сонголтуудыг танилцуулан борлуулалтын төлөвлөөг хангаж ажиллах. Үйлчлүүлэгчийн тав тухтай үйлчлүүлэх уур амьслгал, орчин бүрдүүлэлтийг хариуцаж ажиллах. Төлбөр төлөх журамын дагуу анхан шатны тооцог авна
Үйлчлүүлэгчийн авсан бүтээгдэхүүнийг смарт программд бүртгэж, төлбөр тооцоог хийх. Бүтээгдэхүүн савлалт болон цэвэрлэгээгээ баристатай хамтарч хийх.
Өдөр тутмын борлуулалтын орлого тулгах Бараа материал олгох, захиалах Бараа материалын тооллого хийх
Үйлчлүүлэгчийн угтаж авах, Ширээнд чиглүүлж суулгах, Хоол санал болгох, Захиалга авах, Рестораны программд шивэх, Хэрэгсэл өгөх, Уух, Зууш, Үндсэн хоол, Дессерт өгөх, Нэмэлт захиалга авах, Үйлчлүүлэгчийг үдэж гаргах.
Осол аваараас урьдчилан сэргийлэх тэргүүлэх ач холбогдол бүхий хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүү ахуйн менежментийн тогтолцоог бий болгон хөгжүүлэх. Ажиллагсдыг хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах
-Зааланд байрлаж өдөр дутмын зохион байгуулалт хийх, -Чиг үүрэг удирдлагаар хангах. -Асуудал, гомдол шийдвэрлэх, -Хоол гаргалт, өдөр дутмын борлуулалтыг нэмэгдүүлэх,
Үйлчлүүлэгчдэд тавилгын талаарх мэдээллээр хангаж, брендын стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх. Хэрэглэгчийн хүсэл шаардлаган дээр тулгуурлан, Интрьер дизайнертай хамтарч шийдлын сонголтуудыг танилцуулан борлуулалтын төлөвлөөг хангаж ажиллах. Үйлчлүүлэгчийн тав тухтай үйлчлүүлэх уур амьслгал, орчин бүрдүүлэлтийг хариуцаж ажиллах. Төлбөр төлөх журамын дагуу анхан шатны тооцог ав
- Компанийн хөгжүүлэлтийн төсөв төлөвлөгөөг бэлтгэн, нарийвчилсан зураглал гаргаж, зардлын төсвийг батлуулах, хэрэгжүүлэх - ERP Программ, вэб болон апп гэх мэт үйл ажиллагаанд шаардагдах орчин үеийн компанийн үйл ажиллагааны онцлогт нийцэх бүтээгдэхүүн, үйлчилгээ, техник технологитой танилцан тухайн системийн үйл ажиллагааны зарчмыг судлах, үйл ажиллагааг хялбаршуулж түргэвчлэх, сайжруулах арга зам олох шаардлагатай тохиолдолд нэвтрүүлэх, загварчлах, хөгжүүлэлт хийх - Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад ажил үүргүүдийг хийх
Үйлчлүүлэгчийн авсан бүтээгдэхүүнийг смарт программд бүртгэж, төлбөр тооцоог хийх. Бүтээгдэхүүн савлалт болон цэвэрлэгээгээ баристатай хамтарч хийх.
Рестораны өдөр тутмын бараа материал бүртгэл, тооллого, тооцоо, татан авалт хийх. Ресторанд бараа материалыг нийлүүлэх. Агуулах хариуцаж ажиллах.
Үйлчлүүлэгчийн хүсэл, онцгой шаардлагад тулгуурлан тавилгын интерьер өнгө төрх, орон зайн шийдлийг гаргах. LUXURY тавилгын сонголтон дээр тулгуурлан оновчтой шийдлийг зурагт тусгах. Тавилга, үйлчилгээг таниулсан мэдээлэл бэлтгэх.
Харилцагчийн үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлүүлэгчтэй зүй зохистой, соёлч, боловсон харилцах Хэрэглэгчийн захиалгыг хурдан шуурхай хүргэх Захиалгын бараа бүтээгдэхүүний аюулгүй, бүрэн бүтэн байдлыг хангаж хэрэглэгчийн гарт тоо ёсоор хүргэх Ажлын ачааллаас хамааран хүргэлтийн захиалга орж ирээгүй үед дэлгүүрт савлагаа хийх Хүргэлтийн машин, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж ажиллах Өдөрт 12 цагаар 2 хоног ажиллаад 2 хоног амарна Хоол унааны мөнгө олгогдоно
- Үйлчилгээний соёл, дэг журам, дотоод гадаад гэмт хэрэгт хяналт хийх, барааны хадгалалт, барааны өрөлт, бүтээгдэхүүний хугацааны бүртгэл, дэлгүүрийн болон лангуу бараа бүтээгдэхүүний ариун цэвэр, хаяг шошгоны зөрчил, аюулгүй ажиллагааны журам, заавар /гал, хий, цахилгаан, ус, гэрэлтүүлэг, цэвэрлэгээ /дагуу ажилтнуудыг ажиллуулах, хяналт тавьж хэрэгжүүлэх.
Үйлчлүүлэгчдэд тавилгын талаарх мэдээллээр хангаж, брендын стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх. Хэрэглэгчийн хүсэл шаардлаган дээр тулгуурлан, Интрьер дизайнертай хамтарч шийдлын сонголтуудыг танилцуулан борлуулалтын төлөвлөөг хангаж ажиллах. Үйлчлүүлэгчийн тав тухтай үйлчлүүлэх уур амьслгал, орчин бүрдүүлэлтийг хариуцаж ажиллах. Төлбөр төлөх журамын дагуу анхан шатны тооцог авах.
Үйлчлүүлэгчийн авсан бүтээгдэхүүнийг смарт программд бүртгэж, төлбөр тооцоог хийх. Бүтээгдэхүүн савлалт болон цэвэрлэгээгээ баристатай хамтарч хийх.
Үйлчлүүлэгчийн угтаж авах, Ширээнд чиглүүлж суулгах, Хоол санал болгох, Захиалга авах, Рестораны программд шивэх, Хэрэгсэл өгөх, Уух, Зууш, Үндсэн хоол, Дессерт өгөх, Нэмэлт захиалга авах, Үйлчлүүлэгчийг үдэж гаргах.
Үйлчлүүлэгчдэд тавилгын талаарх мэдээллээр хангаж, брендын стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх. Хэрэглэгчийн хүсэл шаардлаган дээр тулгуурлан, Интрьер дизайнертай хамтарч шийдлын сонголтуудыг танилцуулан борлуулалтын төлөвлөөг хангаж ажиллах. Үйлчлүүлэгчийн тав тухтай үйлчлүүлэх уур амьслгал, орчин бүрдүүлэлтийг хариуцаж ажиллах. Төлбөр төлөх журамын дагуу анхан шатны тооцог авах.
Үйлчлүүлэгчийн авсан бүтээгдэхүүнийг смарт программд бүртгэж, төлбөр тооцоог хийх. Бүтээгдэхүүн савлалт болон цэвэрлэгээгээ баристатай хамтарч хийх.
Үйлчлүүлэгчийн тооцоог хийх, төлбөр төлөх сонголтуудыг танилцуулж тооцоог авах, программд бүртгэнэ.
Ресторанд гардаг цай, кофе, смүүти, шейк, коктейл, шотнуудыг технологи картын дагуу чанар стандарыг хангаж гаргах.
-Зааланд байрлаж өдөр дутмын зохион байгуулалт хийх, -Чиг үүрэг удирдлагаар хангах. -Асуудал, гомдол шийдвэрлэх, -Хоол гаргалт, өдөр дутмын борлуулалтыг нэмэгдүүлэх,