Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 11-р хороо, Стадиум оргил ХД-43, Номадс Хоспиталити Логистик төв

Нээлттэй ажлын байрууд

2019-08-20
УГААЛГЫН АЖИЛТАН (Hotel Nine)

Цагаан хэрэглэл угаалга, индүүдлэг 
Зочны хувцас угаалга, индүүдлэг 

2019-08-20
МАРКЕТИНГИЙН МЕНЕЖЕР (Hotel Nine)

Салбар ресторан, зочид буудлуудын борлуулалтыг нэмэгдүүлэхэд чиглэгдсэн идэвхжүүлэлтийн ажлуудыг шинээр сэтгэх, хэрэгжүүлэх, зөвлөгөө өгөх, хамтран хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих, стандартыг хэвшүүлж ажиллах.
Брэндийн тогтвортой байдлыг хадгалах, түүнийг стандартын түвшинд хангаж ажиллах чиглэлийн сургалтуудыг тогтмол зохион байгуулж байх
Буудлын үнийн уян хатан байдал, захиалга ихэсгэх, зочдын тоог нэмэх асуудлыг хариуцан онлайн зах зээл, МАЙС (Mice) зах зээлийг судлан ажиллах.
Маркетингийн шинэ аян, хөтөлбөрийн концепцийг боловсруулж хэрэгжүүлнэ.
И-мэйл мэдээлэл, сонин, сошиал мэдээллийг нэгтгэн хянаж, бэлтгэх, 
Вэб сайт, сошиал хуудаснуудын хөтлөлт, шинэчлэлтийг хариуцах
Зах зээлийн өнөөгийн байдал, гадна орчин, өрсөлдөгчдийн судалгаа шинжилгээнүүдийг хийдэг байх.
Нэгжийн үйл ажиллагааны талаар нарийвчилсан, тоймлосон, харьцуулсан судалгаа шинжилгээнүүдийг хийх, SWOT анализ хийж, үйл ажиллагаанд анхаарч ажилладаг байх
Захиалгын дагуу контент бүтээх нийлүүлэх

2019-08-14
ЗӨӨГЧ /шот/

- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу

2019-08-14
НЯГТЛАН БОДОГЧ АВНА

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу.

2019-08-14
Борлуулагч

1. Борлуулалтын төлөвлөгөө гаргаж түүний дагуу хэрэгжилтийг хариуцан гүйцэтгэнэ. 

2019-08-14
Агуулахын туслах

 
1. Захиалгын хэмжээний дагуу бэлтгэсэн барааны бодит хэмжээг бичин ЗБА-нд хүлээгэн өгнө. 2. ЗБА-наас засвар оруулсан баримт аван түгээлт хийх жолоочид баримт болон барааг хүлээлгэн өгнө. 3. Бараа хүлээлгэн өгсөн зарлагын падаан дээр Бараа хүлээлгэн өгсөн жолоочид түгээлтийн сав хүлээлцсэн баримт үйлдэнэ гарын үсгээр баталгаажуулана. 4. СБА-с батлагдсан хувиарын дагуу нягтлангуудтай агуулахын тооллогыг хийж гүйцэтгэнэ. 5. Барааг тухайн ангилалын агуулахад тавиур, подоон ашиглан тєрєлжүүлэн хурааж, хаягын дагуу хүндээс хөнгөнд тавиураар өрж хураана.

2019-08-14
Дизайнер

 
* Маркетингийн судалгаа, үнэлгээ хийх, маркетингийн сурталчилгаа явуулах.
* Реклам зар сурталчилгааны компаниуд болон олон нийтийн мэдээллийн хэрэгслүүдтэй харилцах.
* Тухайн нэр төрлийн барааны зах зээлийг тодорхойлох. * Хариуцсан нэгжийн пэйж хуудас болон санал хүсэлтийн дэвтэрт ирсэн хэрэглэгчийн санал хүсэлтийг салбарын үйл ажиллагаа эрхэлсэн захирал, нэгжийн ерөний менежер, чанарын менежерт өгөх
* Өөрийн компанийн бараа, бүтээгдэхүүнийг шинэ зах зээлд гаргах нэвтрүүлэх зар сурталчилгааг зохион байгуулах.
* Шинэ бүтээгдэхүүний талаар ашиг болон алдагдлын урьдчилсан мэдээ гаргах.
* Олон нийттэй харилцан ажилтантай хамтран бүтээгдэхүүн үйлчилгээг сурталчлах.
* Бүтээгдэхүүний сав, баглаа боодол, өнгө дизайн зэрэг асуудлаар хариуцсан ажилтантай уулзаж харилцан санал бодлоо хуваалцах.
* Бүтээгдэхүүн үйлчилгээний талаарх тайлбар жагсаалтыг гаргах.
* Тухайн бараа үйлчилгээг борлуулах, худалдан авахад орон нутгийн болон олон улсын ямар хүчин зүйлүүд нөлөөлж байгаа талаарх зөвлөгөө мэдээллийг бизнесийн байгууллага, хувь хүмүүст өгөх.

2019-08-14
Салбар хариуцсан хүнсний технологич

1. Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг зохион байгуулах, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлт хэвийн ажиллах нөхцөлөөр хангах,                                                                                                                            2.Цехийн ажлын байр болон цехэд ажиллаж байгаа ажилчдын хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл мэнд, аюулгүй ажиллагааг хариуцан хангаж ажиллах
3. Цехийн түүхий эд, материалын зарцуулалт орц нормын дагуу хэрэглэгдэж байгаа эсэхийг хянах,                                                                                                                                                        4. Завсрын болон бэлэн бүтээгдэхүүний чанар эрүүл ахуй хэвийн байгаа эсэхэд хяналт тавьж ажиллах,                                                                                                                                                5.Түүхий эд бэлэн бүтээгдэхүүний тооцоог хийж тайланд тусгах
 
                                                                                                     

2019-08-13
ХҮНСНИЙ ТЕХНОЛОГИЧ

-Хүнсний бүтээгдэхүүний хэрэглээ, хадгалалт болон хоол хүнсний амин дэм, тэжээллэг чанарыг алдагдуулахгүйгээр боловсруулах арга технологид тогооч нарыг сургах, чадавхижуулах, өдөр тутмын ажлыг төлөвлөн зохион байгуулах, зааж сургах, тайлагнах, хянах, сайжруулах зэрэг чиг үүргийн дагуух ажлууд хамаарна 
 
 
 
 

2019-08-12
АХЛАХ ТОГООЧ /Дабл шот/

- Нэгжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг /гал тогоо/ удирдан чиглүүлэх, тогооч нарыг сургаж хөгжүүлэх
- АБТ-ын дагуу хийгдэх ажлууд

2019-07-23
СИСТЕМИЙН ИНЖЕНЕР

- Мэдээллийн аюулгүй байдлыг хангах,
- Windows болон ubuntu серверийн хэвийн, найдвартай ажиллагааг хангах,
- Сүлжээ болон системүүдэд гарсан асуудлуудыг тодорхойлох, шийдвэрлэх,
- Шинэ IT систем нэвтрүүлэх, тохиргоо, сайжруулалт хийх,
- Сүлжээний төхөөрөмжүүд, програм, серверүүдийн хэвийн ажиллагаа, нөөцлөлтөд хяналт тавих хянах, асуудлыг шийдвэрлэх
- Мэдээллийн технологийн инженерүүдийг чиглүүлэх, мэргэжлийн туслалцаа үзүүлэх

2019-08-06
ЗОЧИД БУУДЛЫН МЕНЕЖЕР

Зочид буудлын үйлчилгээг тасралтгүй үзүүлэхэд шаардлагатай өдөр тутмын зохион байгуулалтыг хийж, удирдан чиглүүлэх, шийдвэрлэх, тайлагнах. 

2019-07-29
МЭДЭЭЛЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН ИНЖЕНЕР

Ажлын чиг үүргийн дагуу. 
- Компьютер тоног төхөөрмжийн засвар үйлчилгээ хийх
- Компьютерийн системийн хэвийн, найдвартай ажиллагааг хангах
- Сүлжээний хэвийн найдвартай ажиллагааг хангах

Ажлын байрны зарууд

  1. УГААЛГЫН АЖИЛТАН (Hotel Nine)5 цаг 22 минутын өмнө
  2. МАРКЕТИНГИЙН МЕНЕЖЕР (Hotel Nine)9 цаг 9 минутын өмнө
  3. ЗӨӨГЧ /шот/8 сарын 14. 14:47
  4. НЯГТЛАН БОДОГЧ АВНА8 сарын 14. 13:38
  5. Борлуулагч8 сарын 14. 13:35

Фэйсбүүк хуудас

© Номадсын Сүлжээ Ресторан. 2003-2019 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2019.