Үндсэн хувилбар

Нээлттэй ажлын байрууд

2019-10-07
Рестораны менежер

-Рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар хангах;
-Салбарын борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэх;
-Маркетингийн хөтөлбөр, стратегийг нэвтрүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих;
-Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж,-Ажилчдыг, сургах, хөгжүүлэх, салбарын үйл ажиллагааг стандартын дагуу явуулах

2019-10-07
Барааны нярав

- Бараа материал хүлээн авах, хүлээлгэн өгөх
-Бараа материалын нөөцийн аюулгүй байдлыг хангах
-Бараа материалын тайлан гаргах 
 

2019-10-07
Нийтийн хоолны технологич

ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу

2019-10-07
Зочид буудлын менежер

Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг
1. Үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчилгээний ажилтнуудад зааварчилгаа өгөх, хяналт тавих, мөрдүүлэх
2. Өдөр тутмын үйл ажиллагааны процессыг зохион байгуулж, хянах
3. Зочидод үйлчлэх үйлчилгээг зохион байгуулах, хянах
4.Үйлчилгээний ажилтнуудыг сургах, идэвхжүүлэх, багаар ажиллах, бүтээмж дээшлүүлэх ажлыг зохион байгуулах

2019-10-07
Ресепшин

Утсаар захиалга авах
Үйлчлүүлэгчийн угтан авч үйлчилгээний ажилчидтайхолбож өгөх, зохион байгуулах
Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний талаар тайлбарлах

Ажлын байрны зарууд

  1. Рестораны менежер10 сарын 7. 14:14
  2. Барааны нярав10 сарын 7. 14:14
  3. Нийтийн хоолны технологич10 сарын 7. 14:16
  4. Зочид буудлын менежер10 сарын 7. 14:16
  5. Ресепшин10 сарын 7. 14:17

Шинэ мэдээнүүд

ROYAL HOUSE ЗОЧИД БУУДАЛ2017, 10 сарын 10. 12:09

Фэйсбүүк хуудас

Жиргээ

© "Монжаргалант" ХХК. 2001-2019 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2019.