Сантехник цахилгаантай холбогдох бүхий л ажил үүрэг Зочин өрөөн болон зочид буудалд сан болон цахилгаантай холбоотой асуудал үүсэхэд засаж, хэвийн ажиллуулах арга хэмжээ авах
Рестораны үйлчилгээтэй холбогдох бүхий л ажил үүрэг Гадуур аялалд зарим тохиолдолд оролцох
Ахлах тогоочийн удирдлага заавраар ажиллах Япон тогоочийн удирдлаган доор ажиллана. Хэлний мэдлэг заавал шаардлагагүй Бэлтгэл ажил болон гал тогооны бусад ажил үүргийг хариуцан хийх
-Зочин гэрийн тавилга, хэрэгслийн эвдрэл гэмтэл засахаар гарын дүйтэй байх -Эерэг хандлагатай, хамт олонтойгоо эвтэй найрсаг ажиллаж чаддаг -Цаг сайн баримталдаг
Зочин угтах , үдэхтэй холбогдох бүхий л ажил үүрэг Ресорт буудлын хүлээн авахын санхүү тооцооны ажил Зочин гэрүүдийн үйлчилгээний ажилчдыг зохион б/гуулах Аялалтай холбогдох бусад ажил үүрэг
Зочин гэрүүдийн угаалга цэвэрлэгээ, засалт хийх Угаалгын газарт ээлжээр ажиллах
Зочин угтах , үдэхтэй холбогдох бүхий л ажил үүрэг Ресорт буудлын хүлээн авахын санхүү тооцооны ажил Зочин гэрүүдийн үйлчилгээний ажилчдыг зохион б/гуулах Аялалтай холбогдох бусад ажил үүрэг
Зочдыг угтах, үдэх ёс зүйн үндсэн дүрмийг баримтлах; Ажлын байранд төрөл бүрийн согтууруулах ундаа, согтууруулах бус ундаа, бусад бүтээгдэхүүнийг ангиллын дагуу бэлтгэх; Хоол, ундаа, бусад бүтээгдэхүүний талаар зочдод тайлбар өгөх, захиалга авах Согтууруулах болон согтууруурах бус ундаа, барны бусад бүтээгдэхүүнийг үйлчлүүлэгчид санал болгох, үйлчилгээ үзүүлэх, согтууруулах ундаагаар үйлчлэх болон худалдахдаа нийгмийн хариуцлагатай байх; Худалдан борлуулж буй хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалах нөхцөл, температурын горимыг мөрдөх; Хэрэглэсэн аяга, таваг, багаж хэрэгслийг хураах, цэвэрлэх; Үйлчлүүлэгчтэй төлбөрийн карт, бэлэн мөнгөөр хийх тооцоо хийх
1. Үйлчлүүлэгчдийг угтан, ширээнд урьж суулгах, үдэх ёс зүйн үндсэн дүрмийг сахин мөрдөх; 2. Үйлчилгээний танхим, ширээг бэлтгэх, зочдод үйлчлэх үйлчилгээний онцлогийг дагаж мөрдөх; 3. Хоолны цэс, уух зүйлсийн жагсаалтад багтсан хоол, ундаа бүтээгдэхүүнийг санал болгох, сонгоход нь туслах, үйлчилгээний онцлогийн талаар товч мэдээлэх, захиалга авах, захиалга, дэг, дарааллын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх; 4. Хэрэглэсэн ширээний хэрэгсэл, багаж хэрэгслийг хураах, цэвэрлэх 5. Бэлэн болон бэлэн бус байдлаар тооцоо хийх;