Рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудыг өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавин хариуцах
Хариуцсан ажилчдыг шууд удирдлагаар хангаж ажиллах
Сарын борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэх;
Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилчдыг сургах, хөгжүүлэх зэрэг салбарын үйл ажиллагааг стандартын дагуу явуулах
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд
- Компанийн хүний нөөцийн менежментийн үйл ажиллагааг зохион байгуулах
- Хүний нөөцийн бодлого боловсруулж хэрэгжүүлэх