Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, СБД -2 р хороо Ерөнхий сайд Амарын гудамж өөрийн байр

Нээлттэй ажлын байрууд

2019-03-20
Хаалгач, ачаа тээш зөөгч

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.

2019-03-20
Ахлах тогооч

Хоол ундааны жор технологи, цэсийг боловсруулж, удирдлагаар баталгаажуулсан цэсээр хоол, бүтээгдэхүүний жор, технологийг баримтлан хоол үйлдвэрлэх
Гал тогооны ажилчдыг удирдах, хоолны үнэ өртөгийг хянах.
Ерөнхий тогоочийн шууд удирдлаган доор менюны бэлтгэлийг хариуцах
Албаны бүх ажилчдын хуваарь, амралтын өдрийг хянах
Тухайн гал тогоонд хэрэгцээтэй бүх хэрэгслүүдийн бүрэн бүтэн, цэвэр байдлыг хангахын тулд Угаалгын ахлахтай уялдаатай ажиллах


Ресторан болон хүлээн авалтын менюнд багтсан бүх хоолны стандарт жорны баримтыг шинэчлэх


Бүх хоолны бэлтгэл, бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хариуцаж үргэлж чанарын стандартыг хангах.
Өөрийн ажилчиддаа шаардлагатай сургалтыг удирдан явуулах, албан ёсны сургалтын төлөвлөгөөг боловсруулах
Ерөнхий тогоочид ажлаа шууд тайлагнах
Хариуцсан гал тогооны үйл ажиллагааг мэргэжил арга зүйн удирдлагаар хангах

2019-03-18
Зочин угтах ажилтан / Reception

- Зочныг найрсагаар хүлээн авах, үдэх 
- Зочдод хэрэгцээ шаардлагатай үйлчилгээг цаг алдалгүй үзүүлэх
- Зочид буудлын үйлчилгээтэй холбоотой бүх төрлийн мэдлэг мэдээлэлтэй байх 
- Зочид үйлчлүүлэгчид биеэр болон утсаар мэдээллиг хүргэх 
- Зочны бүртгэл хийх, түлхүүр хүлээлгэн өгөх
- Зочны төлбөр тооцоог хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх 



 

2019-03-18
Гоо сайханч

- Ажлын байранд заасан ажил үүргүүдийн хийж гүйцэтгэнэ.
- Үйлчлүүлэгчдэд гоо сайхны зөвлөгөө өгөх, салоны бүтээгдэхүүнийг санал болгож борлуулалт дэмжих
  - СПА-ийн бүтээгдэхүүн үйлчилгээний цэсийн дагуу үйлчилгээ үзүүлэх
  - Эмчилгээний бүтээгдэхүүн үйлчилгээний талаар маш сайн мэдлэгтэй байх

2019-03-18
Эрүүл ахуйч

Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.1. Ажлын байрны
Зорилго -Зочид буудлын зочин, үйлчлүүлэгчдэд үзүүлэх нийтлэг үйлчилний чанар, стандартад хяналт тавих
-Зочид буудлын заал, танхим, ажлын өрөө, хоол, хүнсний үйлчилгээ үзүүлдэг ажлын байр болон үйлчилгээний төрөл бүр дээр эрүүл ахуйн нөхцөл стандарт шаардлагад нийцэж байгаа эсэхэд хяналт тавьж зохих арга хэмжээг авч хэрэгжүүлэх
-Ажилтнуудын эрүүл мэндэд нөлөөлөх хүчин зүйлсийг/хүнс, зочид буудлын байр орчимын ариун цэвэр/ илрүүлэх, өвчин эмгэгээс урьдчилан сэргийлэх үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
1. Ажлын байрны эрүүл ахуйтай холбоотой үйл ажиллагааны сар, улирал, жилийн төлөвлөгөөг боловсруулах

2. Зочид буудлын ажлын байрны эрүүл ахуй, зочид буудалд үйлчилгээ эрхэлж буй газрын үйл ажиллагаанд эрүүл ахуй, норм стандартын болон ажлын байрны эрүүл ахуйд хяналт тавьж бүртгэл судалгаа хөтлөх, хэвийн байлгах арга хэмжээ авах

4. Зочид буудлын үйлдвэлэл үйлчилгээний ажлын нэгж тус бүрт эрүүл ахуйн заавар журмыг боловсруулах, үйлчилгээний ажилчдын эрүүл мэндийг хамгаалах ажлын хүрээнд ажиллагсдыг мэргэжил арга зүйн зөвөлгөөгөөр хангах, шаардлагатай үед зохион байгуулах ажилд биечлэн оролцож, мөрдөлтөнд хяналт тавих -Зочид буудлын үйл ажиллагаа хэвийн үргэлжилж, ISO 9001:2010 стандартыг хангуулж, хяналт тавиж ажиллана.

2019-03-18
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын ажилтан

• Гамшгийн үеийн ерөнхий төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжилтэд тогтмол хяналт тавих,

Ажлын байрны эрсдлийн үнэлгээ хийх,
• Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн дүрэм, журам боловсруулж, сургалт зохион байгуулах,
• Өмч хөрөнгө, объектын бүрэн бүтэн байдалд тогтмол хяналт тавих, шаардлагатай тохиолдолд ажлын хэсэг байгуулж шуурхай арга хэмжээг авч ажиллах
• Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргүүд

2019-03-18
Касс

Рестораны менюг нэг бүрчлэн мэддэг байх, шаардлагатай тохиолдолд зочинд цэсэнд байгаа бүтээгдэхүүн үйлчилгээг бүрэн тайлбарлах, зөвлөгөө өгөх,
Зочдын ресторанаар үйлчлүүлсэн төлбөр тооцоотой холбоотой асуудлаар зочинд эелдгээр тайлбарлаж өгөх,
Зочдын захиалгыг Micros программд үнэн зөв, шуурхай бүртгэж, тооцоог хийх
Ажилласан хугацааны борлуулалтын тайланг цаг тухайд гаргаж, нягтлан бодогчид өгөх,
Үйлчилгээний төлбөр тооцооны тайлангуудыг бэлтгэх,
Ажлын байрны тодохойлолтонд заасан бусад ажил үүргүүд

2019-03-15
Шөнийн аудит

 
Ажлын байрны гол зорилго
Зочид буудлын шөнийн аудитын үндсэн чиг үүргийг хэрэгжүүлэх, үйл ажиллагааны процессыг хамрах талбар бүрээр нь хянах, онцлогт тохирсон дүрэм, журам, зааврын боловсруулалт түүний хэрэгжилтэнд хяналт тавих, санхүү, бараа материал, хөрөнгийн хамгаалалт, хөрөнгө оруулалт, үйл ажиллагааны болон санхүүгийн эрсдэл, даган мөрдөж буй хууль дүрмийн биелэлт зэрэгт аудит хийж үнэлэлт өгч, дүгнэлт хийх  

Зочид буудал ,ресторануудын борлуулалтын орлогыг нэгтгэх
Зочин угтах албаны орлогын мэдээлэлүүдийг нэгтгэх, хянах
Программын үйл ажиллагааг нэгтгэх
Биетээр орлогоо тоолох, хянах , тайлан дүгнэлт хийх

Үндсэн үүрэг, хариуцлага


• Компанийн үйл ажиллагаа нь холбогдох хууль тогтоомж, компанийн зүгээс баримталж буй бодлого, мөрдөж буй дотоод журам, заавар, мөрдвөл зохих бусад эрх зүйн актуудтай нийцэж байгаа эсэхийг хянах, нийцүүлэх арга хэмжээ авах ;

2019-03-15
IT болон сүлжээний инженер

1. Windows Server 2008, 2012, камерын тоног төхөөрөмж, холбоо дохиолол болон систем дээр ажиллаж байсан туршлагатай бол давуу тал болно.
2. Дотоод сүлжээ болон интернетийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах
3. Өргөн хэрэглээний болон мэргэжлийн программыг компьютерт суулгах, шалгах , үйлчилгээ хийх
4. Компьютерийн тоног төхөөрөмжийн эвдрэл, гэмтлийг оношлох ,засварлах
5. Oracle, Opera, Micros системүүдийн ойлголттой байх нь давуу тал болно.

2019-03-11
Гоо сайханч

- Ажлын байранд заасан ажил үүргүүдийн хийж гүйцэтгэнэ.
- Үйлчлүүлэгчдэд гоо сайхны зөвлөгөө өгөх, салоны бүтээгдэхүүнийг санал болгож борлуулалт дэмжих
  - СПА-ийн бүтээгдэхүүн үйлчилгээний цэсийн дагуу үйлчилгээ үзүүлэх
  - Эмчилгээний бүтээгдэхүүн үйлчилгээний талаар маш сайн мэдлэгтэй байх

2019-03-11
Ахлах тогооч

Хоол ундааны жор технологи, цэсийг боловсруулж, удирдлагаар баталгаажуулсан цэсээр хоол, бүтээгдэхүүний жор, технологийг баримтлан хоол үйлдвэрлэх
Гал тогооны ажилчдыг удирдах, хоолны үнэ өртөгийг хянах.
Ерөнхий тогоочийн шууд удирдлаган доор менюны бэлтгэлийг хариуцах
Албаны бүх ажилчдын хуваарь, амралтын өдрийг хянах
Тухайн гал тогоонд хэрэгцээтэй бүх хэрэгслүүдийн бүрэн бүтэн, цэвэр байдлыг хангахын тулд Угаалгын ахлахтай уялдаатай ажиллах


Ресторан болон хүлээн авалтын менюнд багтсан бүх хоолны стандарт жорны баримтыг шинэчлэх


Бүх хоолны бэлтгэл, бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хариуцаж үргэлж чанарын стандартыг хангах.
Өөрийн ажилчиддаа шаардлагатай сургалтыг удирдан явуулах, албан ёсны сургалтын төлөвлөгөөг боловсруулах
Ерөнхий тогоочид ажлаа шууд тайлагнах
Хариуцсан гал тогооны үйл ажиллагааг мэргэжил арга зүйн удирдлагаар хангах

2019-03-11
Хаалгач, ачаа тээш зөөгч

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.

2019-03-04
Мах бэлтгэгч

- Ахлах тогооч, тогооч нарын шаардлагын дагуу мах болон далайн гаралтай бүтээгдэхүүнийг шаардлагатай хэмжээгээр бэлтгэн нийлүүлэх, зөөвөрлөх
- Гал тогооны үйлчилгээний ангилал, зэрэглэл, онцлогоос хамааран ахлах тогооч нарын хэрэгцээт мах болон далайн гаралтай бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн нийлүүлэх.
- Мах болон далайн гаралтай бүтээгдэхүүнд хэрэглэгдэх бэлтгэл ажиллагаа болон тээвэрлэх Хэрэгцээт хэмжээгээр тухайн хэсэг нэгжүүдэд зохих хэмжээгээр бэлдэж нийлүүлж хяналт тавих
- Мах бэлтгэх тоног төхөөрөмжтэй мэргэжлийн түвшинд ажиллах

Ажлын байрны зарууд

  1. Хаалгач, ачаа тээш зөөгч3 сарын 20. 14:07
  2. Ахлах тогооч3 сарын 20. 14:07
  3. Гоо сайханч3 сарын 18. 9:22
  4. Эрүүл ахуйч3 сарын 18. 12:17
  5. Хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын ажилтан3 сарын 18. 12:17

Фэйсбүүк хуудас

© Бэст Вестерн Премьер Туушин Зочид Буудал. 1990-2018 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2019.