Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, СБД -2 р хороо Ерөнхий сайд Амарын гудамж өөрийн байр

Нээлттэй ажлын байрууд

2019-09-23
Борлуулалтын мэргэжилтэн

• Буудлын ресторан, зоогийн газраас үйлчилгээнд гардаг хоол ундааны талаар маш сайн мэдлэгтэй байх
• Хүлээн авалт, хурал уулзалт зохион байгуулагдсаны дараах тайлан мэдээ бэлтгэх .
• Хурал уулзалт, хүлээн авалтын захиалгын урьдчилсан тоймын талаар удирдлагад танилцуулах .
• Харилцагч, хэрэглэгчидтэй эргэх холбоо үүсгэх мөн шинэ хэрэглэгч үйлчлүүлэгч олох .
• Өрсөлдөгч бусад буудлуудад явагдаж буй хурал, арга хэмжээний судалгааг тогтмол хийх
• Харилцагч нарт буудлын үйлчилгээ, үйл ажиллагааны талаарх мэдээллийг захидал харилцаагаар өгөх болон биечлэн дагуулж яван үзүүлж танилцуулах
• Жилийн нийт борлуулалт, орлого, ашгийг таамаглаж, үнийн бодлого үйл ажиллагааны зардал, өрсөлдөөний давуу ба сул тал, эрэлт нийлүүлэлт болон зах зээлийн шинжилгээ хийх
• Үйл ажиллагааны нийт төсөв зардлыг тооцоолж, борлуулалтын төлөвлөгөө гаргах
• Борлуулалтын санал, мэдээлэлд тулгуурлан урт хугацааны зорилгоо тодорхойлж түүнд хүрэх бизнес төлөвлөгөө, стратеги боловсруулахад оролцох, хувь нэмрээ оруулах
• Борлуулалтын зорилго, зорилттой уялдуулж зар сурталчилгаа, идэвхжүүлэлтийг хэрэгжүүлэх, сайжруулах
• Байгууллагын нэр хүндийг хамгаалж, мэдээллийн нууцыг хадгалах

2019-09-23
Хаалгач, ачаа тээш зөөгч

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.

2019-09-23
Ерөнхий тогооч

-Зочид Буудлын бүх рестораны гал тогооны хүрээн дэх бүх ажлыг удирдлагаар хангах,
-Олон улсын өндөр зэрэглэлийн зочид буудлын тогтоосон дээд зэргийн чанар, стандартад нийцсэн хоол үйлдвэрлэх үйл ажиллагааг зохион байгуулах, удирдлагаар хангах,
-Рестораны газрын дотоод журам, ариун цэвэр, хєдєлмєр хамгааллын дvрэм, зааврыг мєрдvvлэх зохион байгуулалтын арга хэмжээг авч хэрэгжvvлэх,
-Тэргvvний техник технологи нэвтрvvлэх, байгууллагын тохижилт, хоол vйлдвэрлэх, болон vйлчилгээний ажлыг удирдан зохион байгуулж, хяналт тавих,
-Хоолны менюг тогтмол шинэчлэх, технологи карт боловсруулж мөрдүүлэх, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих,
-Үйлчлүүлэгч, хэрэглэгчид, зочидтой тогтмол эерэг харилцаа үүсгэж, борлуулалтын хэмжээг өсгөн нэмэгдүүлэх үйл ажиллагааг төлөвлөх, хэргэжүүлэх үйл ажиллагааг удирдах,
-Аливаа тоон болон санхүүгийн мэдээ мэдээлэлд дүгнэлт хийж, ажлын үр дүнг тогтмол тодорхойлох, оновчтой шийдвэр гаргах,

2019-09-20
Зохион байгуулагч / Restaurant Supervisor

Ажил үүргийн хуваарийн дагуу гүйцэтгэнэ.

2019-09-20
Маркетингийн мэргэжилтэн

Зочид буудлын маркетингт, борлуулалттай холбоотой үйл ажиллагааг гүйцэтгэх буюу ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг хариуцан ажилана.

2019-09-20
Маркетингийн мэргэжилтэн

Зочид буудлын маркетингт, борлуулалттай холбоотой үйл ажиллагааг гүйцэтгэх буюу ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг хариуцан ажилана.

2019-09-20
Тогооч

Хоолны технологи картын дагуу амт чанартай хоол зууш хийж үйлчлэх
Тухайн ээлжинд ажиллаж буй ажилтнуудын ажил үүргийн хуваарийг хийж удирдан зохион байгуулан ажиллана.
Үйл ажиллагаандаа хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, ариун цэврийн дэглэмийг мөрдөн ажиллана.
Бэлэн болсон хоол, зууш, салатыг өнгө үзэмжтэй таваглан чимэглэх

2019-09-20
Ахлах тогооч

Хоол ундааны жор технологи, цэсийг боловсруулж, удирдлагаар баталгаажуулсан цэсээр хоол, бүтээгдэхүүний жор, технологийг баримтлан хоол үйлдвэрлэх
Гал тогооны ажилчдыг удирдах, хоолны үнэ өртөгийг хянах.
Ерөнхий тогоочийн шууд удирдлаган доор менюны бэлтгэлийг хариуцах
Албаны бүх ажилчдын хуваарь, амралтын өдрийг хянах
Тухайн гал тогоонд хэрэгцээтэй бүх хэрэгслүүдийн бүрэн бүтэн, цэвэр байдлыг хангахын тулд Угаалгын ахлахтай уялдаатай ажиллах


Ресторан болон хүлээн авалтын менюнд багтсан бүх хоолны стандарт жорны баримтыг шинэчлэх


Бүх хоолны бэлтгэл, бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хариуцаж үргэлж чанарын стандартыг хангах.
Өөрийн ажилчиддаа шаардлагатай сургалтыг удирдан явуулах, албан ёсны сургалтын төлөвлөгөөг боловсруулах
Ерөнхий тогоочид ажлаа шууд тайлагнах
Хариуцсан гал тогооны үйл ажиллагааг мэргэжил арга зүйн удирдлагаар хангах

2019-09-19
Клаб лоунжийн ажилтан

Ажил үүргийн тодорхойлолтонд заасан ажил  үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.
 

2019-09-19
Ресепшн /Зочин угтах ажилтан/ ажилд авна.

- Зочныг найрсагаар хүлээн авах, үдэх 
- Зочдод хэрэгцээ шаардлагатай үйлчилгээг цаг алдалгүй үзүүлэх
- Зочид буудлын үйлчилгээтэй холбоотой бүх төрлийн мэдлэг мэдээлэлтэй байх 
- Зочид үйлчлүүлэгчид биеэр болон утсаар мэдээллийг хүргэх 
- Зочны бүртгэл хийх, түлхүүр хүлээлгэн өгөх
- Зочны төлбөр тооцоог хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх 



 

2019-09-19
Кассын ажилтан

Ажил үүргийн хуваарийн дагуу ажиллана
- Үндсэн ажил үүрэг
  Зочдын захиалгыг Micros программд үнэн зөв, шуурхай бүртгэж, тооцоог хийх
  Тооцоог хийхдээ билл болон хариулт мөнгийг зочинд өгөх, зочныг үдэх
  Ажилласан хугацааны борлуулалтын тайланг цаг тухайд гаргаж, нягтлан бодогчид өгөх
 
  Бусад ажлуудыг гүйцэтгэх

2019-09-19
Өрөө үйлчилгээний ажилтан /нас харгалзахгүй/

 
• Ажлын цагийг ягштал баримтлан ажиллах ба дүрэмт хувцас, гадаад үзэмж, эрүүл ахуйн шаардлагыг компаний дотоод журам болон Өрөө Үйлчилгээний Албаны дүрэм журмын дагуу мөрдөж ажиллана.
• Албаны дарга болон ахлах ажилтны өгсөн үүрэг, зааварчилгаа, хуваарийн дагуу ажиллана.
• Зочдын өрөөг цэвэр байлгах, шинэ зочид ирэхэд өрөөг бэлдэх үндсэн үүрэгтэй.
АЖЛЫН БАЙРАНД ЗААСАН АЖИЛ ҮҮРГҮҮДИЙГ ХИЙЖ ГҮЙЦЭТГЭНЭ.

2019-09-19
IT болон сүлжээний инженер

1. Windows Server 2008, 2012, камерын тоног төхөөрөмж, холбоо дохиолол болон систем дээр ажиллаж байсан туршлагатай бол давуу тал болно.
2. Дотоод сүлжээ болон интернетийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах
3. Өргөн хэрэглээний болон мэргэжлийн программыг компьютерт суулгах, шалгах , үйлчилгээ хийх
4. Компьютерийн тоног төхөөрөмжийн эвдрэл, гэмтлийг оношлох ,засварлах
5. Oracle, Opera, Micros системүүдийн ойлголттой байх нь давуу тал болно.

2019-08-26
Зөөгч /Оюутан биш/

Ажил байрны ажил үүргийн  дагуу ажиллана.

Цэвэрлэгээ хийх, нээгдэхээс өмнө бэлтгэл ажлыг хангах
Хоол , уух зүйлийн захилга авах, зочдод туслах, санал болгох, захиалгыг зөв зүйтэй системд оруулж, гал тогоонд мэдэгдэх
Зочдод меню танилцуулах, асуултанд үнэн зөв, тодорхой хариулт өгөх, хүсэлтийн дагуу санал болгож үйлчлэх
Үйлчилгээ дууссаны дараа нэн даруй цэвэрлэх, дараагийн зочдод үйлчлэхэд бэлэн байлгах, бохир аяга, шаазан, таваг, шилэн эдлэлийг гал тогоонд хүргэх гэх мэтчилэн.

Ажлын байрны зарууд

  1. Борлуулалтын мэргэжилтэн9 сарын 23. 11:00
  2. Хаалгач, ачаа тээш зөөгч9 сарын 23. 10:52
  3. Ерөнхий тогооч9 сарын 23. 9:06
  4. Зохион байгуулагч / Restaurant Supervisor9 сарын 20. 8:46
  5. Тогооч9 сарын 20. 8:45

Фэйсбүүк хуудас

© Бэст Вестерн Премьер Туушин Зочид Буудал. 1990-2019 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2019.