Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, 13-р хороолол, зүүн 4 замын уулзварын урд байрлалтай, Баясах Трейд ХХК-ний байр 301 тоот

Нээлттэй ажлын байрууд

2019-03-21
БАРМЕН /РЕСТОРАН/

Бармений ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу үүрэг гүйцэтгэнэ.

2019-03-21
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ /120 мянгат/

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-21
БРЭНД МЕНЕЖЕР АЖИЛД ЯАРАЛТАЙ АВНА.

Брэндийн борлуулалт, үр ашгийн төлөвлөлт хийх, хэрэгжүүлэх
Брэндүүдийн бараа татан авалтын дунд, богино хугацааны төлөвлөлтийг хийх, хэрэгжилтийг хангах
Үйлчилгээний стандартыг өндөр түвшинд үзүүлж мөрдлөг болгон ажиллах
Маркетинг ба VM үйл ажиллагааны болон брэндийн хөгжүүлэлт хийх

2019-03-11
ЭДИЙН ЗАСАГЧ АЖИЛД АВНА

Компанийн санхүүгийн байдалд дүн шинжилгээ хийх;
Төсөв төлөвлөгөө боловсруулах, тайлагнах;
Хөрөнгө оруулалтын судалгаа шинжилгээ хийж өгөөжийг нэмэгдүүлэх;
Удирдлага болон холбогдох байгууллагыг шаардлагатай мэдээллээр хангах;
Компанийн мөнгөн хөрөнгийн байршил, урсгалыг хянах

2019-03-21
ТОГООЧ

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
Бараа материал захиалах, хүлээн авах, мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэцийг бэлтгэсэн байх
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
 Хагас боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу зөв хадгалах, хоолны дээж авах
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-21
ТООЦООНЫ НЯГТЛАН БОДОГЧ /ТУРШЛАГАТАЙ/

Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу хөтлөн явуулах, ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. /компанийн санхүүгийн үйл ажиллагааг бүрэн хариуцана.

2019-03-20
ГРИЛЛ ТОГООЧ АЖИЛД АВНА. / Блүфин ХХК/

 Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг гүйцэтгэнэ

2019-03-20
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-20
ТОГООЧ

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
Бараа материал захиалах, хүлээн авах, мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэцийг бэлтгэсэн байх
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
 Хагас боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу зөв хадгалах, хоолны дээж авах
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-20
АХЛАХ СҮШИ ТОГООЧ /ресторанд/

Сушиг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-20
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН АЖИЛТАН

Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлж ажиллана

2019-03-20
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ /Блүфин Арт салбар/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2019-03-19
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ /Блүфин Арт салбар/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2019-03-19
РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР /Блүфин/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух үүргийг гүйцэтгэнэ

2019-03-19
НЯГТЛАН БОДОГЧ /ТУРШЛАГАТАЙ/

Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу хөтлөн явуулах, ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. /компанийн санхүүгийн үйл ажиллагааг бүрэн хариуцана.

2019-03-18
РЕСТОРАНЫ КАСС /Блүфин ХХК/

Рестораны касс, өдөр тутмын тооцоо хийнэ. Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2019-03-18
СҮШИ ТОГООЧ /ресторанд

Сушиг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-18
ЖОЛООНЫ ҮНЭМЛЭХТЭЙ ЗӨӨГЧ /эрэгтэй/

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах
Шаардлагатай үед захиалгат хоолыг унаагаар хүргэж өгөх

2019-03-18
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН АЖИЛТАН

Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлж ажиллана

2019-03-18
ХҮНСНИЙ ТЕХНОЛОГИЧ /махны үйлдвэр/

Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих
Орцын түүхий эд, бэлэн болсон бүтээгдэхүүнд холбогдох шинжилгээ хийх, технологийн туршилт явуулах
Бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүнд тавигдах чанарын шаардлага, боловсруулалтын үйл ажиллагаанд хяналт тавих
Хүнсний бүтээгдэхүүнд тавигдах эрүүл ахуйн стандартыг хангаж ажиллах, түүнтэй холбоотойгоор ажилтнуудаа сургах болон чиглүүлж ажиллах, судалгаа шинжилгээний ажил явуулах

2019-03-18
НЯГТЛАН БОДОГЧ /ТУРШЛАГАТАЙ/

Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу хөтлөн явуулах, ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. /компанийн санхүүгийн үйл ажиллагааг бүрэн хариуцана./ 

2019-03-18
АХЛАХ СҮШИ ТОГООЧ /ресторанд/

Сушиг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-18
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-18
РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР /Блүфин/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух үүргийг гүйцэтгэнэ

2019-03-15
ТОГООЧ

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
Бараа материал захиалах, хүлээн авах, мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэцийг бэлтгэсэн байх
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
 Хагас боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу зөв хадгалах, хоолны дээж авах
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-15
РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР /Блүфин/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух үүргийг гүйцэтгэнэ

2019-03-15
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ /Блүфин Арт салбар/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2019-03-15
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-15
АХЛАХ ТОГООЧ /Блүфин ХХК/

Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ өндөр шаардлага тавьж ажиллах
Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх, тогооч нарын ажлыг удирдан зохион байгуулах
Үйлдвэрлэлийн хэсгийн  ариун цэвэр, багаж хэрэгсэл, машин тоног төхөөрөмж, хөргөгчний бүрэн бүтэн байдал аюулгүй ажиллагаанд байнга хяналт тавьж ажиллах

2019-03-15
НЯГТЛАН БОДОГЧ /ТУРШЛАГАТАЙ/

Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу хөтлөн явуулах, ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. /компанийн санхүүгийн үйл ажиллагааг бүрэн хариуцана.

2019-03-15
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН АЖИЛТАН

Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлж ажиллана

2019-03-15
ЖОЛООНЫ ҮНЭМЛЭХТЭЙ ЗӨӨГЧ /эрэгтэй/

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах
Шаардлагатай үед захиалгат хоолыг унаагаар хүргэж өгөх

2019-03-15
ТОГООЧ

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
Бараа материал захиалах, хүлээн авах, мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэцийг бэлтгэсэн байх
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
 Хагас боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу зөв хадгалах, хоолны дээж авах
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-15
ТООЦООНЫ НЯГТЛАН БОДОГЧ /ТУРШЛАГАТАЙ/

Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу хөтлөн явуулах, ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. /компанийн санхүүгийн үйл ажиллагааг бүрэн хариуцана.

2019-03-15
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН АЖИЛТАН

Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлж ажиллана

2019-03-15
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-14
АХЛАХ ТОГООЧ /Блүфин/

Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ өндөр шаардлага тавьж ажиллах
Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх, тогооч нарын ажлыг удирдан зохион байгуулах
Үйлдвэрлэлийн хэсгийн  ариун цэвэр, багаж хэрэгсэл, машин тоног төхөөрөмж, хөргөгчний бүрэн бүтэн байдал аюулгүй ажиллагаанд байнга хяналт тавьж ажиллана

2019-03-14
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН АЖИЛТАН

Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлж ажиллана

2019-03-13
РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР /Блүфин/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух үүргийг гүйцэтгэнэ

2019-03-13
СҮШИ ТОГООЧ /ресторанд/

Сушиг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2019-03-13
ЖОЛООНЫ ҮНЭМЛЭХТЭЙ ЗӨӨГЧ /эрэгтэй/

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах
Шаардлагатай үед захиалгат хоолыг унаагаар хүргэж өгөх

2019-03-13
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН АЖИЛТАН

Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлж ажиллана

2019-03-13
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-12
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-11
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2019-03-11
ЖОЛООНЫ ҮНЭМЛЭХТЭЙ ЗӨӨГЧ /эрэгтэй/

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах
Шаардлагатай үед захиалгат хоолыг унаагаар хүргэж өгөх

2019-03-13
АГРОНОМИ-АЖ АХУЙН МЕНЕЖЕР

1. Чацаргана, интоор болон бусад жимсний модны аж ахуйг хариуцах /ургуулах, арчлах, тариалалтыг хангуулан ажиллах/
2. Хүлэмжийн ногооны тарилалтыг хөгжүүлэх
3. Аж ахуйн зохих ажлуудыг удирдан зохион байгуулах /ажиллах хүчинг тодорхойлж удирдан зохион байгуулах, ерөнхий төлөвлөгөөг гаргаж батлуулан жил бүрийн ургац хураалтанд шаардлагатай ажлуудыг хангуулан ажиллуулах, аж ахуйн ажлыг төлөвлөн хэрэгжүүлэх/

2019-03-12
ЭРҮҮЛ АХУЙЧ-ТЕХНОЛОГИЧ /махны үйлдвэр/

Хөдөө аж ахуйн дээд сургуулийн эрүүл ахуйчаар төгссөн байх
Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих
Орцын түүхий эд, бэлэн болсон бүтээгдэхүүнд холбогдох шинжилгээ хийх, технологийн туршилт явуулах
Бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүнд тавигдах чанарын шаардлага, боловсруулалтын үйл ажиллагаанд хяналт тавих
Хүнсний бүтээгдэхүүнд тавигдах эрүүл ахуйн стандартыг хангаж ажиллах, түүнтэй холбоотойгоор ажилтнуудаа сургах болон чиглүүлж ажиллах, судалгаа шинжилгээний ажил явуулах

Ажлын байрны зарууд

  1. БАРМЕН /РЕСТОРАН/3 сарын 21. 17:50
  2. РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ /120 мянгат/3 сарын 21. 17:49
  3. БРЭНД МЕНЕЖЕР АЖИЛД ЯАРАЛТАЙ АВНА.3 сарын 21. 15:16
  4. ЭДИЙН ЗАСАГЧ АЖИЛД АВНА3 сарын 11. 8:48
  5. ТОГООЧ3 сарын 21. 11:06
© Баясах Трейд ХХК. 1993-2019 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2019.