Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг, Ай Си Си цамхаг, 4 давхарт

Нээлттэй ажлын байрууд

2019-03-11
Тогооч

Хүнсний материал, түүхий эдийг ерөнхий тогоочоос хүлээн авч, тогооч нарын захиалга, тухайн өдрийн бэлдэц нормын дагуу бэлдэх, хагас болон бэлэн боловсруулах ажлыг технологийн дагуу гүйцэтгэх.
Бараа материалыг цэвэрлэж, хөргүүрт ангилж хийх, хариуцсан ажлын байрны цэвэрлэгээг тогтмол хийж, ажил эхлэхэд бэлэн байлгах.
Ажлын байрны хариуцсан эд зүйлийн бүрэн бүтэн байдал, гэнэтийн осол гаргахаас урьдчилан сэргийлж ажиллах, хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг хангах.
Тодорхой хаягаар хүргүүлэхээр захиалсан захиалгын дагуу хоол хүнсийг савлаж, баглаж бэлтгэх.

2019-03-11
Бармен

Халуун болон хүйтэн ундааны зүйлсийн захиалгыг зөөгч эсвэл шууд үйлчлүүлэгчээс авах, согтууруулах болон бусад ундааны зүйлс, хөнгөн зуушаар үйлчлэх.
Баарны заалыг цэвэр байлгах, хэрэглэсэн аяга, хундагыг угаах, цэгцтэй байлгах, үйлчлүүлэгчээс мөнгө хураах, тэмдэглэл хөтлөх, орлого бүртгэх.
Бааранд ундааны зүйлсийн шаардлагатай нөөц, хундага, шилэн аяга болон бусад хэрэгслийг хангалттай байлгахад анхаарч ажиллах.
Үйлчлүүлэгчийн тооцооны хуудсыг бэлтгэж, төлбөрийн тооцоо хийх, кассын хүмүүстэй бэлэн мөнгөний тооцоо нийлэх, гал зууханд захиалга дамжуулах ба бэлэн болсон хоолыг савлах, боох ба хүргэж өгөх.
Үйлчлүүлэгчийн үнэмлэх, бичиг баримтыг шалгаж согтууруулах ундаа худалдан авах насанд хүрсэн эсэхийг тогтоох, согтууруулах ундаа хэтрүүлэн уух үйлчлүүлэгчид анхааруулж сануулах.
Коктейль болон бусад ундны зүйлсийг технологийн дагуу бэлтгэх, шинэ арга технологи эзэмшихийн тулд хольж найруулах.

2019-03-11
Зөөгч

Ажлын байр, өөрийн үйлчлэх хэсгийг үйлчилгээнд бэлтгэх, үйлчлүүлэгч ба зөөгчийн хоорондын холбоо, харилцааг дэмжих.
Үйлчлүүлэгчид ширээ, суудал зааж өгөх, цэс өгөх, хоол сонгоход туслах, зочноос хоол ундааны захиалга авах, захиалгыг баталгаажуулах, дамжуулах.
Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх.
Бохирдсон хэрэгслийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх. 

2019-03-11
Туслах тогооч

Хүнсний материал, түүхий эдийг ерөнхий тогоочоос хүлээн авч, тогооч нарын захиалга, тухайн өдрийн бэлдэц нормын дагуу бэлдэх, хагас болон бэлэн боловсруулах ажлыг технологийн дагуу гүйцэтгэх.
Бараа материалыг цэвэрлэж, хөргүүрт ангилж хийх, хариуцсан ажлын байрны цэвэрлэгээг тогтмол хийж, ажил эхлэхэд бэлэн байлгах.
Ажлын байрны хариуцсан эд зүйлийн бүрэн бүтэн байдал, гэнэтийн осол гаргахаас урьдчилан сэргийлж ажиллах, хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг хангах.
Тодорхой хаягаар хүргүүлэхээр захиалсан захиалгын дагуу хоол хүнсийг савлаж, баглаж бэлтгэх.

Ажлын байрны зарууд

  1. Бармен3 сарын 11. 14:44
  2. Зөөгч3 сарын 11. 14:45
  3. Туслах тогооч3 сарын 11. 14:46

Фэйсбүүк хуудас

© Рок Солт ресторан. 2015-2019 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2019.