Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Премиум катеринг сервис ХХК - Нээлттэй ажлын байрууд

2020-03-05
ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ

1. Эрүүл ахуй, аюулгүй байдал, чанарын баталгаа хангасан түүхий эдийг хоол үйлдвэрлэлд оруулах, хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг удирдан зохион байгуулах 
2.Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих
3.Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор ахлах тогооч, туслах  тогооч, ажиллагсдыг мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах
4.Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх
5.Хоолны газрын ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрмийг боловсруулж мөрдүүлэх, ариутгал,цэвэрлэгээнд хяналт тавих
6.Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал,цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх

© Премиум катеринг сервис ХХК. 2017-2020 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2020.