Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянгол дүүрэг, 20-р хороо, 5 шар, Хишиг Арвин Индустриал ХХК-ний байр

Нээлттэй ажлын байрууд

2019-09-23
Сантехникч/Гагнуурчин

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.

2019-09-23
Талх, нарийн боовчин /хөдөө ажиллах/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.

2019-09-23
Туслах тогооч /Хөдөө ажиллах, эрэгтэй/

-Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах
-Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл,  түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр ажилд нөөцлөн бэлтгэх
-Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
-Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас  дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх
-Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг ахлах тогооч, ерөнхий тогоочоор  шалгуулж үйлчилгээнд шилжүүлэх
 -Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх

2019-09-23
Аяга угаагч /Хөдөө ажиллах/

-Хариуцсан ажлыг чанартай хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх
-Эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдал, эрүүл ахуйг хангах
-Цэвэрлэгээний материалыг зориулалтын дагуу зүй зохистой зарцуулах
-Цаг үеийн шаардлагаар зохион байгуулсан ажилд идэвхи, санаачлагатай оролцох
-ХАБЭАБО-ны холбогдох журам, горим зааварчилгааг хатуу дагаж мөрдөхөөс гадна, бусад ажилчдад шаардлага тавих, ХАБЭАБО-ны чиглэлээр явагдаж буй үйл ажиллагаанд идэвхитэй оролцогч санаачлагч байх бусад ажилчдад үлгэр дууриал болох

2019-09-23
Харуул хамгаалалтын ажилтан /Хотод ажиллах/

-Үл хөдлөх хөрөнгө ба хамгаалах обьектыг тойрч хяналт хамгаалалт хийх
-Өдөр тутмын үйл ажиллагааны хэвийн байдал алдагдсан үед тэмдэглэл хөтөлж баримтжуулах
-Хууль зөрчигчийг илрүүлэх, шаардлагатай тохиолдолд аюулгүй байдлыг хангахын тулд албадан саатуулах арга хэмжээ авна
-Шалган илрүүлэгч төхөөрөмжийг ажиллуулах, тухайн обьектод хориглосон зүйлсийг оруулахгүй байх
-Хамгаалалтын систем, багаж төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагаа бүрэн бүтэн байдлыг хариуцаж ажиллах
-Гэнэтийн аюулгүй байдал алдагдах үед цагдаа, түргэн, гал команд, хамгаалалтын баг бүрэлдэхүүнд яаралтай мэдээллийг хүргэх дуудах
-Чимээ шуугиан гарсан үед хянаж шалгаж, хүмүүсийг орох, гарахад зөвшөөрөл олгох, хяналт тавих, бичиг баримтыг шалгах
-Утсаар хэрэгцээт мэдээлэл өгөх, асуултанд хариулах
-Обьектыг хянах хамгаалах ажлыг дараагийн үүрэг бүхий хүнд хүлээлгэн өгөх
-ХАБЭАБО-ны холбогдох журам, горим зааварчилгааг хатуу дагаж мөрдөхөөс гадна, бусад ажилчдад шаардлага тавих, ХАБЭАБО-ны чиглэлээр явагдаж буй үйл ажиллагаанд идэвхитэй оролцогч санаачлагч байх бусад ажилчдад үлгэр дууриал болох

2019-09-23
Барилга тохижилтын ажилтан

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

2019-09-23
Үйлчилгээний ажилтан /Өрөөний ажиллах/

-Хариуцсан өрөө, талбайн цэвэрлэгээ, үйлчилгээг чанартай хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх
-Эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдал, эмх цэгцийг хангаж сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчил дутагдлыг тухай бүр шууд удирдлагадаа мэдээллэх
-Цэвэрлэгээний материалыг зориулалтын дагуу зүй зохистой зарцуулах
-Цаг үеийн шаардлагаар зохион байгуулсан ажилд идэвхи, санаачлагатай оролцох
-ХАБЭАБО-ны холбогдох журам, горим зааварчилгааг хатуу дагаж мөрдөхөөс гадна, бусад ажилчдад шаардлага тавих, ХАБЭАБО-ны чиглэлээр явагдаж буй үйл ажиллагаанд идэвхитэй оролцогч санаачлагч байх бусад ажилчдад үлгэр дууриал болох

2019-09-23
Тогооч /Хөдөө ажиллах/

-Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримталж ажиллах
-Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
-Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл, түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр нөөцлөн бэлтгэх
-Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
-Тухайн өдөр үйлдвэрлэгдсэн хоол, зууш, ундаанаас дээж авч дээжийг устгаж тэмдэглэл хөтлөх
-Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол хийж, хийсэн  хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх
-Тогооч нь хоол, ундааг таваглаж олгохдоо орц, норм, халууны хэмийг баримтлан олгох
-Хоолыг зориулалтын хоол халуун байлгаж хадгалах хугацааг тооцож олгох
-Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
-Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
 

2019-09-23
Бэлтгэгч/хотод/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

© ХАКМС ХХК. 2016-2019 он

Монголын ажлын байрны төв сүлжээ.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2019.