- Технологи картын дагуу уух зүйлс бэлтгэх, текний бараа бүтээгдэхүүн тооллого хийж бараа материал татан авалт хийх, эмх цэгцтэй цэвэр байлгаж, дүрэм журмын дагуу ажиллах - АБТ-т дахь чиг үүргийн хүрээнд ажиллана
* Талх, нарийн боов, бялууны цехэд ажиллана * Талх, нарийн боов, бялуу хийх * стандартуудыг мөрдөж ажиллах: * Бүтээгдэхүүнийг батлагдсан ТК-ын дагуу амт чанар өнгө үзүэмжтэй хийх * АБТ-д заагдсан чиг үүргийн дагуу ажиллах
* Зочныг угтан авах * Зочноос захиалга авах * Хоол санал болгох, авсан захиалгыг программд шивэх * Хэрэгсэл болон бүтээгдэхүүнийг хүргэж өгөх * Тооцоог авах * Зочныг үдэж өгөх
ЭХ БЭЛТГЭЛ, ДИЗАЙНЫГ МЭРГЭЖЛИЙН ТҮВШИНД БОЛОВСРУУЛАХ ОРЧИН ҮЕИЙН ШИНЭЛЭГ САНАА, ДИЗАЙНТАЙ ЭХ БЭЛГЭЛ АШИГЛАХ ЧАДВАРТАЙ БИЧГИЙН СОЁЛ, ҮГ ҮСГИЙН АЛДААГҮЙ БИЧИХ ЧАДВАРТАЙ БАЙХ ШУУРХАЙ ГҮЙЦЭТГЭХ ЧАДВАРТАЙ АЖЛЫН БАЙРАНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТОД ЗААСАН ЧИГ ҮҮРГҮҮДИЙГ ГҮЙЦЭТГЭХ
Хариуцсан талбайн цэвэрлээ /үүнд: рестораны зал, зочны ариун цэврийн өрөө, өлгүүрийн өрөө, оффисын өрөө, ажилдын ариун цэврийн өрөө, хувцасны өрөө, коридор, шат/ үйлчилгээг шаардлагын түвшинд хийх, ажилтнуудын ажиллах нөхцөлийг хангах *
Таны ажлын байрны үндсэн гол зорилго бол хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд ашиглагдаж байгаа хэрэгслүүдийг цэвэр цэмцгэр, цэгцтэй байлгаж Тогооч нарыг ажил үүргээ хийхэд дэмжлэг үзүүлэн ажиллана. Таны хийж буй ажлыг хэрэглэгчид шалгаж үнэлэх бөгөөд манай компани эрүүл ахуйн стандартыг хэрхэн баримтлан хангаж ажилладаг болохыг хэрэглэгчдэд харуулах болно
Рестораны Ерөнхий менежер нь бизнесийн ахлах удирдагч бөгөөд баг хамт олноо удирдан зохион байгуулж удирдлагаар хангах, манлайлж ажиллах, рестораны стандартуудыг мөрдүүлэх, үйл ажиллагаанд хяналт тавих, үр ашигтай ажиллахад бизнес эрхлэгч хүн шиг сэтгэлгээгээр ажиллаж менежментийн зүй зохистой арга барилыг ажилдаа мөрдлөг болгон идэвх санаачлагатай ажиллаж, борлуулалт, үр ашгийг дээшлүүлэх зорилготой ажлын байр юм.