Рестораны өдөр тутмын бэлэн мөнгөний гүйлгээ хийх Гүйлгээний тайлан мэдээ танилцуулах Тооцоо хүлээн авах Үйлчлүүлэгчдэд найрсаг үйлчилгээ үзүүлэх
Зочдыг угтан авч мэндчилэх, зочдын өрөөнөөс ачаа тээшийг нь зөөж, хүргэж өгөх Аюулгүй байдлын талаар зочинд мэдээлэх, лифт, цахилгаан хэрэгслүүдийг ашиглах Зочин хөтөлбөрийг танилцуулах, жижүүрийн дэвтэр хөтөлж, шилжүүлж өгөх Зочдын хүсэлтээр ачаа тээшийг гаргаж ачих, буулгах, зөөх үед туслах Тээшний тэрэг, ачаа хадгалах өрөөг цэвэрлэж, гарч орж байгаа ачаанд хяналт тавих Үйл ажиллагаа, факс, шуудан, мессеж болон багцуудын хүлээн авсан эсэх талаар зочинд мэдэгдэх Зочны ачаа тээшийг аюулгүй, найдвартай хадгалах, хөдөлгөөнийг зохицуулах Хувийн хандлага, биеэ авч яваа байдал, гадаад төрхөөрөө дамжуулан стандартыг зочдод хүргэн, сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэх
1. Бараа материалын тайлан бэлтгэх 2. Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүргүүд 3. Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг цаг тухайд чанартай гүйцэтгэх
Гадны болон Дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь тусалж, тухтай орчинг бүрдүүлнэ. Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажиллах.
Хоол үйлдвэрлэл холбоотой технологийн заавар, мөрдүүлэх, хэрэгжилтэд хяналт тавьж ажиллах. Ажилчдыг ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажиллуулах, дотоод журам дүрмийг мөрдүүлэн ажиллах. Хүнсний технологи картыг баримтлан ажиллах, хөгжүүлэх