Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Номадсын Сүлжээ Ресторан

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Салбар хариуцсан Ерөнхий тогооч (Бренд шэф)

- Шинэ хоол зохиох, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, - Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Мэргэжлийн сургалт зохион байгуулах

Рестораны менежер

Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй хэвийн явуулах Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, харилцаа хандлага сайтай Үйлчилгээний стандартыг хангуулах, шалгах Эвент арга хэмжээг зр дүнтэй зохион байгуулах, борлуулалтыг өсгөх Сошиал болон Дижитал маркетингийн талаар мэдлэгтэй Холбогдох бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэнэ.  

График дизайнер

- Маркетингийн аян хөтөлбөрийн эх бэлтгэл болон сошиал постер бэлтгэх; - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хийж гүйцэтгэх;

Зочид буудлын ӨРӨӨ ҮЙЛЧЛЭГЧ

Гурван одтой зочид буудлын өрөөний цэвэрлэгээ, 7 хоногт 5 өдөр, өдрийн 8 цаг ажиллана.

Бармен

* Текенд байрлуулсан батлагдсан технологи картын дагуу уух зүйлсийг найруулан боловсруулж олгох * Халуун болон хүйтэн уух зүйлсийг захиалгыг зөөгч, үйлчлүүлэгч нараас шууд авах * Текны бараа материалыг хариуцах, захиалга өгөх, шаардлагатай хэмжээний нөөцтэй байлгах * Текны бараа материалын тооллого хийж, бүртгэл хөтлөж явах * Өдөр тутмын зарагдах уух зүйлсийн нормонд хяналт хийж, бэлтгэл нөөцийг хангалттай хэмжээгээр тооцоолох     * Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд оролцох * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу

Касс

  * Компанийн дотоод дүрэм журам, үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүний тооцоог үнэн зөв хийж, худалдан авагчдад түргэн шуурхай, соёлтой үйлчлэх * Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд оролцох * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу 

Төслийн менежер

Гадаад дотоод харилцагчтай харицах, хамтран ажиллах; Зах зээлийн судалгаа, шинжилгээ хийх; Шинэ бизнесийн судалгаа хийх, хэрэгжүүлэх боломжтой төслүүдийн бизнес төлөвлөгөөг боловсруулах; Шинэ төсөл хөтөлбөр хэрэгжүүлэх, хэрэгжүүлэхэд дэмжлэг үзүүлэх; Бизнесийн үр ашгийг нэмэгдүүлэхэд шаардлагатай тооцоо, судалгааг хийх;

Рестораны ерөнхий менежер

Рестораны үйл ажиллагааг бүхэлд нь удирдан зохион байгуулах Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах, ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх Рестораны борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд анхаарч ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилчдыг  сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд    

Хүний нөөцийн менежер

Бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт Хөдөлмөр эрхлэлтийн харилцаа Хүний нөөцийн үндсэн функцийн хүрээнд ажиллах

Жолооч

-Өдөр тутмын үндсэн тээвэрлэлтийг хуваарийн дагуу хийж гүйцэтгэх, - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх

Нягтлан бодогч

- НББОУСтандартын дагуу компанийн үндсэн хөрөнгийн бүртгэл хөтлөх, хяналт тавих, санхүү бүртгэлийн үйл ажиллагааг оновчтой, үр дүнтэй хэрэгжүүлэх - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийн дагуу ажиллах  

Засвар үйлчилгээний ажилтан

1. Захиалгын дагуу ресторануудад засвар үйлчилгээ хийх; 2. Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хийж гүйцэтгэх    

Холбоо барих

Фэйсбүүк хуудас

Жиргээ

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.