Ресторан болон нийтийн хоолны орц, жор, технологи карт боловсруулах, хэрэгжилтэнд хяналт хийх Хариуцсан салбар ресторануудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянах, удирдан чиглүүлэх Албан тушаалын тодорхойлолтод заасан үндсэн чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу: Үйлчлүүлэгчдийн шийдвэр сонголтонд нөлөөлөхүйц олон сувагт зар сурталчилгаа, олон нийттэй харилцах үйл ажиллагааг төлөвлөх, зохион байгуулах, Маркетингийн судалгаа, шинжилгээ хийх, төсөл боловсруулах, хэрэгжүүлэх, үр дүнд дүгнэлт анализ хийж ажиллана. Сошиал медиа маркетинг, контент маркетинг төлөвлөгөө гаргаж хэрэгжүүлэх Бүхий л талаар дэмжин хамтран ажиллах манай удирдлагын багт орж ажиллахыг урьж байна.
Зочдоос хоол ундааны захиалга авах, санал болгох, тэдэнд мэргэжлийн түвшинд хоол ундааг зөөж, хүргэх, үйлчлэх, тэдний сэтгэл ханамжийг хангах, хэрэглэсэн бохир хэрэгслийг зөөх, цэвэрлэх ажлыг гүйцэтгэнэ.