Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, 13-р хороолол, зүүн 4 замын уулзварын урд байрлалтай, Баясах Трейд ХХК-ний байр 301 тоот

Нээлттэй ажлын байрууд

2018-11-20
САЛАТНЫ ТОГООЧ /Хөдөө 28/14 /

Тогоочийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. Бүх төрлийн салат зууш бэлтгэж гаргана.
 

2018-11-20
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2018-11-20
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2018-11-20
НАРИЙН БООВНЫ ТОГООЧ / Хотод ресторанд/

 Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Нарийн боов диссерт хийж бэлтгэх. 

2018-11-20
ГРИЛЛ ТОГООЧ АЖИЛД АВНА. / Блүфин ХХК/

 Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг гүйцэтгэнэ

2018-11-20
ҮНДСЭН ХООЛНЫ ТОГООЧ /Хөдөө 28/14/

Тогоочийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. 

2018-11-17
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2018-11-17
АХЛАХ ТОГООЧ /Хөдөө орон нутагт/

Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ өндөр шаардлага тавьж ажиллах
Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх, тогооч нарын ажлыг удирдан зохион байгуулах
Үйлдвэрлэлийн хэсгийн  ариун цэвэр, багаж хэрэгсэл, машин тоног төхөөрөмж, хөргөгчний бүрэн бүтэн байдал аюулгүй ажиллагаанд байнга хяналт тавьж ажиллах
Хөдөө ажиллах боломжтой байх, 28/14 хуваариараар ажиллана

2018-11-17
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2018-11-15
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2018-11-15
ҮНДСЭН ХООЛНЫ ТОГООЧ /Хөдөө 28/14/

Тогоочийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. 
 
 

2018-11-15
ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ /Блүфин ХХК-д/

Гадаад хоолны санал гаргах, өөрөө гардан бие дааж хийх, бусдыг сургах
Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг бүхэлд нь мэргэжлийн өндөр ур чадварын хүрээнд удирдан зохион байгуулах, баг хамт олны ажлын ачаалалыг тооцон ажлын чиглэл, үүрэг даалгавар өгөх
Хөрөнгийн менежментийг хэрэгжүүлэх, эдийн засгийн үр ашигтай үйл ажиллагааг хангах
Түүхий эд, материалын захиалга гаргах, ханган нийлүүлэлтэнд хяналт тавих
Үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжинд нийцсэн, эрүүл чанартай уламжлалт болон орчин үеийн халуун хүйтэн хоол, зууш, ундаар үйлчлэх
Олон нэр төрлийн амт чанартай эрүүл хоолоор үйлчлэх, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, захиалгын хоолны цэсийг зохиож, технологи карт бүрийг илчлэг тооцсоноор гаргах
Шим тэжээл хангасан, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжид нийцсэн шинэ хоолыг нэвтрүүлэх,

2018-11-15
ГРИЛЛ ТОГООЧ АЖИЛД АВНА. / Блүфин ХХК/

 Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг гүйцэтгэнэ

2018-11-15
Мах бэлтгэгч /Хотод ресторанд/

Хоол үйлдвэрлэхэд шаардагдах мах, түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх
Гал тогооны өдөр тутмын хэвийн үйл ажиллагааг мөрдөж ажиллах

2018-11-15
РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух үүргийг гүйцэтгэнэ

2018-11-15
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2018-11-15
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2018-11-13
ТОГООЧ /хачир/

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
Бараа материал захиалах, хүлээн авах, мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэцийг бэлтгэсэн байх
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
 Хагас боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу зөв хадгалах, хоолны дээж авах
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2018-11-13
ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ /Блүфин ХХК-д/

Гадаад хоолны санал гаргах, өөрөө гардан бие дааж хийх, бусдыг сургах
Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг бүхэлд нь мэргэжлийн өндөр ур чадварын хүрээнд удирдан зохион байгуулах, баг хамт олны ажлын ачаалалыг тооцон ажлын чиглэл, үүрэг даалгавар өгөх
Хөрөнгийн менежментийг хэрэгжүүлэх, эдийн засгийн үр ашигтай үйл ажиллагааг хангах
Түүхий эд, материалын захиалга гаргах, ханган нийлүүлэлтэнд хяналт тавих
Үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжинд нийцсэн, эрүүл чанартай уламжлалт болон орчин үеийн халуун хүйтэн хоол, зууш, ундаар үйлчлэх
Олон нэр төрлийн амт чанартай эрүүл хоолоор үйлчлэх, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, захиалгын хоолны цэсийг зохиож, технологи карт бүрийг илчлэг тооцсоноор гаргах
Шим тэжээл хангасан, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжид нийцсэн шинэ хоолыг нэвтрүүлэх,

2018-11-13
ҮНДСЭН ХООЛНЫ ТОГООЧ /Хөдөө 28/14/

Тогоочийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. 

2018-11-07
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН МЕНЕЖЕР /Баясах Интернэйшнл ХХК/

Салбар компанийн хүнийн нөөцийн менежментийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулна.

2018-11-12
РЕСТОРАНД ЗӨӨГЧ АЖИЛД АВНА

Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай, цэвэр орчинд үйлчлүүлэх нөхцлийг бүрдүүлж ажиллах
Үйлчилгээний ажилтны стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг түргэн шуурхай авч, үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны менюг ойлгомжтой, түргэн шуурхай тайлбарлах
Үйлчлүүлэгчийг сэтгэл ханамжтай байлгах

2018-11-12
СУШИ ТОГООЧ /ресторанд/

Сушиг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
 Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах.
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2018-11-12
ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ /Блүфин ХХК-д/

Гадаад хоолны санал гаргах, өөрөө гардан бие дааж хийх, бусдыг сургах
Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг бүхэлд нь мэргэжлийн өндөр ур чадварын хүрээнд удирдан зохион байгуулах, баг хамт олны ажлын ачаалалыг тооцон ажлын чиглэл, үүрэг даалгавар өгөх
Хөрөнгийн менежментийг хэрэгжүүлэх, эдийн засгийн үр ашигтай үйл ажиллагааг хангах
Түүхий эд, материалын захиалга гаргах, ханган нийлүүлэлтэнд хяналт тавих
Үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжинд нийцсэн, эрүүл чанартай уламжлалт болон орчин үеийн халуун хүйтэн хоол, зууш, ундаар үйлчлэх
Олон нэр төрлийн амт чанартай эрүүл хоолоор үйлчлэх, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, захиалгын хоолны цэсийг зохиож, технологи карт бүрийг илчлэг тооцсоноор гаргах
Шим тэжээл хангасан, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжид нийцсэн шинэ хоолыг нэвтрүүлэх,

2018-11-12
ҮНДСЭН ХООЛНЫ ТОГООЧ /Хөдөө 28/14/

Тогоочийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. 

© Баясах Трейд ХХК. 1993-2018 он

Монголын ажлын байрны цорын ганц вэбсайт.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2018.