Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, ХАН-УУЛ ДҮҮРЭГ 15-р хороо, Их Монгол Улсын гудамж, Моннис Бьюлдинг

Нээлттэй ажлын байрууд

2018-12-13
Бэлтгэгч

 
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу 

2018-12-12
Механик инженер

-Авто техникүүдийн эвдрэл гэмтлийн уг шалтгааныг илрүүлэн, хяналт тавих
-Үйлчилгээ хийсэн техник болгоныг нарийн тэмдэглэж, түүндээ анализ дүгнэлт гаргадаг байх
-Захиалсан сэлбэг болон тос тосолгооны материалыг ариг гамтай хувиарлан хэрэглэхийг сануулах
-Шаардлагатай сэлбэг хэрэгслийн жагсаалт гаргах
-Техникүүдийн бүрэн бүтэн байдлыг шалгаж үзэн агаар салхи, шороо оруулахгүйгээр битүүмжлэх 
 
 

2018-12-10
Хувцас угаалгын ажилтан

 
Хувцас хунар цэвэрлэх, угаах ба угаалгын машиныг удирдаж ажиллуулна. Гараар угаалгын  дугаар, нэрийг угаах материалд хадаж тэмдэглэнэ. Хэрэглэгчийн нэр, утасны дугаар, хүлээн авч буй хувцас эдлэлийг шалган тоолж бичиж авах ба хүлээлгэн өгөх ажил гүйцэтгэнэ. 

2018-12-07
Цаг бүртгэлийн ажилтан

-Ажилчдыг цаг бүртгэлийн машинд цагаа бүртгүүлж байгаа эсэхэд хяналт тавих
-Ажилчдын цагийг нэгтгэх 
-Ажилчдын илүү цагийг бодох
-Кемпэд үүсч байгаа баримт бичгийн эмх цэгцэд хяналт тавих 
-Кемпийн захиргааны ажилд туслах 

2018-12-06
Ахлах тогооч

Гал тогооны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах
Технологийн карт болон бусад стандарт, журмыг хэвшүүлэх
Шинэ хоол бүтээгдхүүн хийх талаар судалгаа хийх
Европ болон Монгол хоол хийж байсан туршилагатай
Хувийн зохион байгуулалт сайтай, хариуцлагатай
Багаар ажиллах чадвартай
Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдхүүний чанар зэрэгт хяналт тавих

2018-11-28
Бэлтгэгч

Рестораны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах
Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл,  түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр ажилд нөөцлөн бэлтгэх
Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
Өдөр тутмын цэвэрлэгээ, их цэвэрлэгээг хийх

2018-11-28
Тогооч

Рестораны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах
Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулах.
Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас  дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх
Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг ахлах тогооч, ерөнхий тогоочоор  шалгуулж үйлчилгээнд шилжүүлэх
Тогооч нь хоол ундааг таваглаж олгохдоо орц норм халуун хэмийг баримтлан олгох

2018-11-28
Нарийн боовны тогооч

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Нарийн боов, диссерт хийж бэлтгэх. 

2018-11-17
Ерөнхий тогооч

Хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийн бүхий л үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, түүхий эд, материалын хангалт, нийлүүлэлтэнд хяналт тавих замаар үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжинд нийцсэн, эрүүл чанартай хоолыг хүргэх.

Кемпэд ажиллагсдыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, олон нэр төрлийн амт чанартай хоолоор хангаж ажиллах,  бүх төрлийн \өглөөний хоол, өдрийн хоолны цэс, оройн хоолны цэс, шинэ хоолны цэс, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, буфет хоолны цэс \ цэсийг зохиож технологи карт гаргах кемпийн гал тогоог удирдлагаар хангаж ажлын чиглэл, үүрэг даалгавар өгөх. 

Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх

2018-11-17
Кемпийн захиргааны ажилтан

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу 
 

2018-11-17
Тогооч

Рестораны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах
Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулах.
Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас  дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх
Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг ахлах тогооч, ерөнхий тогоочоор  шалгуулж үйлчилгээнд шилжүүлэх
Тогооч нь хоол ундааг таваглаж олгохдоо орц норм халуун хэмийг баримтлан олгох

Ажлын байрны зарууд

  1. Бэлтгэгч12 сарын 13. 10:21
  2. Механик инженер12 сарын 12. 10:39
  3. Хувцас угаалгын ажилтан12 сарын 10. 11:14
  4. Ахлах тогооч12 сарын 6. 12:54
  5. Бэлтгэгч11 сарын 28. 10:10
© Ай Ди Эм Эн ХХК. 2017-2018 он

Монголын ажлын байрны цорын ганц вэбсайт.

Biznetwork.mn

Copyright © 2008-2018.