Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах
Кофе, шейк, нэрийн цай болон бусад бүтээгдэхүүнийг технологийн дагуу бэлтгэх Зарагдаж буй бүтээгдэхүүнүүдийг хугацаа, тоо ширхэгт хяналт тавих
Рестораны гал тогооны бүх төрлийн аяга, таваг, шил шаазан эдлэл, тогоо, савны цэвэр цэмцгэр байдлыг бүрэн хангаж, Угаалгын горимын дагуу ажиллаж, эрүүл ахуйн стандартыг баримтлах
Хангамжийн материал болон бараа материал худалдан авалт хийх, зарцуулалт, үрэгдэлд хяналт тавих Хариуцсан агуулахын эмх цэгц, аюулгүй байдалд хяналт тавих Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасны дагуу чиг үүрэг гүйцэтгэх
Компанийн маркетингийн идэвхжүүлэлт, брэндингийн хүрээнд хийгдэх, сошиал контент болон бусад хэвлэлийн эх бэлтгэлтэй холбоотой ажлуудыг хийж гүйцэтгэх Брэндийн ажлын хүрээнд брошур, каталоги, тараах материал, анонс зэрэг ажлуудын эх бэлтгэл, дизайн Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ
Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх
Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Бүх төрлийн нарийн боов хийх ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Монгол хоолыг батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Гал тогооны орчны эрүүл ахуйг дээл зэргээр хангах
Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж хяналт тавих Борлуулалтын тайланг өдөр, сар, улирлаар тайлагнах Борлуулалтын төлөвлөгөөг гаргаж хэрэгжүүлэх Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журамыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах